Pages

KENGKAWAN SIBER DEN

Saturday, 14 April 2012

1st Anniversary KKK

Hari ini gonap setahun  KKK beroperasi kalau bebudak, dah nak mulo berjalan jatuh, mano yang copek sikit dah buleh berjalan/berlari. Di kesompektan ini Den nak mengucapkan terimo kasih kepada semuo pengunjung blog KKK  diatas kesudian tuan-tuan dan puan-puan singgah dan memberi sokongan moral kepada KKK. Den tahu walaupun tulisan Den tak berapo teratur tapi masih ado yang sudi singgah dan membaconyo. 


Satu laei Den nak minta maaf kepada   followers setio yang seramai 287 tu, sobab tak sompek nak menjongok sellalu ke blog anda semua....Walau macamanapun, bilo icon tuan-tuan dan puan-puan  ado kek ateh tu dah cukup menyojokkan hati Den...Den minta maaf kepado semuo kalau ado yang Den tuleh tu tak seronok didongar, tak sodap dipandang mato  hinggo membuekan ado hati yang terluko.....maaf yo...Den menulis atas dasar suko-suko.....ajo...Salam untuk semuo dan salam satu Malaya......Setolah setahun Den berblogging Inilah Hasilnyo , walaupun takberduit..ado nilainyo pun dah cukup memuehkan hati Den untuk terus menulis....huhuhuhu

VALUE BLOG KKK ;  RM 33,336.07

MALAYSIAN RANK 3782

Thursday, 12 April 2012

One For..All..And All For One….BUT NOT FOR ME !...

Ingat cerita the three muskeeters tak ? Slogannya “One For All And All For One !”. Mesejnya agar semua orang bersatu untuk satu tujuan demi kebaikan  semua . Fuhh kalau lah  semuo orang melayu, gunopakai slogan tu “…Melayu Bersatu untuk Kebaikan Semua  Melayu” , kan bagus heheheh…baru sampai part nie Den ghaso dah ghamai  ingek Den nak menulis pasal politik lak. Nope..buek maso nie bolom laei. Apo yang Den nak ceritokan adolah pengalaman Den , maso basik laei….dimano slogan “One For All…” tu mengingatkan kepada Den satu peristiwo yang mengolikan. Laa nie kalau bercerito kek anak Den , respon dio orang ; “ Ehhh abah nie pengotor laa !!”